Фотоконкурс „Хората и книгите"
Публикувана от Potocka на 27.03.2013

Фотоконкурс „Хората и книгите"


Конкурсът е отворен за всички, без възрастови ограничения. Единствената препоръка е снимките да са с големина минимум 1000 пиксела, а файловият формат да е jpg. Библиотека "Родина" в Стара Загора обявява фотоконкурс „Хората и книгите". Той е в рамките на осмия Маратон на четенето 2013.

Фотографиите трябва да бъдат изпратени на страницата на библиотеката във Фейсбук или на електронната поща lib@rodina-bg.org в оригинален формат.


Разширена новина

Фотоконкурс „Хората и книгите"Конкурсът е отворен за всички, без възрастови ограничения. Единствената препоръка е снимките да са с големина минимум 1000 пиксела, а файловият формат да е jpg. Библиотека "Родина" в Стара Загора обявява фотоконкурс „Хората и книгите". Той е в рамките на осмия Маратон на четенето 2013.

Фотографиите трябва да бъдат изпратени на страницата на библиотеката във Фейсбук или на електронната поща lib@rodina-bg.org в оригинален формат.

Приемат се само фотографии с правилно попълнена форма за участие, а тя трябва да съдържа:
- двете имена на автора на снимката;
- кратко представяне на фотографията - заглавие и автор на избраната книга;
Снимките не трябва да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.

Фотосите с най-много „харесвания" във Фейсбук ще бъдат включени в албума „Хората и книгите" на 8-ия Маратон на четенето".Фотографии могат да се изпращат до 22 април.

Задачата е да покажете книгата, която четете, любима корица, страница, която ви е впечатлила, откъс или идея, а как-избирате вие, обясняват организаторите. Може да се снимате как четете сам, как четете на братчето и сестричката си, на бебето или на баба си. Може да се снимате как четете вкъщи, в парка или където ви харесва! Освободете въображението си и станете режисьор на четенето.

Участниците в конкурса се съгласяват да разрешат на организаторите-Библиотека Родина, да публикуват техни фотографии на хартия или в електронен формат, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с изявата, и с цел реклама и представяне на кампанията Маратон на четенето'2013.

Краен срок:  22 април 2013г.

Информация от: тук