Меню

Random photo

На линия

· Гости на линия: 2

· Регистрирани на линия: 0

· Общо регистрирани: 317
· Най новите членове: meeting

Земята

Карта

Администратор

souhristotoprakchiev@abv.bg

Последни статии

Вход

Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.

Безопасен интернет!

ТОЛЕРАНТНОСТ

STEM

ИКТ и AE
за всяко детет

Водата в нашия свят

Говорещи снимки

Часовник

Календар

Добре дошли в официалният сайт на СУ 'Летец Христо Топракчиев'

Images: eu-flag1.gifImages: gulab.gifImages: bg-flag1.gif

Коледен турнир по волейбол

ПОХВАЛИ
Имаме удоволствието да Ви информираме, че на 12.12.2015 г. /събота/ се проведе Коледен турнир по волейбол в град Перник. В турнира взеха участие отборите на гр. Радомор, Брезник, Перник и нашия БожурВолей. Сериозното отношение на нашите момичета, професионалната подготовка, провеждана ежедневно от треньора Добри Лазаров и многото сърцатост, оказаха своето влияние, за да могат нашите момичета да завоюват три категорични победи и да грабнат първото място.

 

Съвсем заслужено капитана на нашия отбор Юана Атанасова, грабна наградата за най-полезен състезател за нашия отбор.

 

 

На турнира присъстваха много родители и специални гости, като националната ни състезателка Цвети Заркова даде две награди на деца, които са и направили специално впечатление. Щастливи сме да Ви информираме, че едната награда беше връчена на Калина Асенова  от 6 в клас, като много перспективен състезател.

 

 

Не можем да не споменем и ефективността от атаките на нашия най-добър нападател Ивета Михайлова от 6 в класбезупречното разпределяне на Биляна Лозанова, както и комплексната игра на състезателките Ан-Мари Стефанoва и Андреа  Цветкова – ученички  от 5 а клас.

Щастливи сме, че и по-малките момичета Деси Станкова  от 5  клас,  Калина Станимирова  и Сузана Бояджийска от 4 в клас се включиха в играта и спомогнаха за достойното представяне на отбора.

 

Също така използваме случая да Ви информираме, че на 19-20.12.2015 г. в салона на малкото училище ще се проведе и Коледния турнир на БожурВолей. В турнира ще вземат участие отборите на Люлин, ЦПВК Левски, Миньор Перник. Каним всички, които имат желание да подкрепят нашите момичета и момчета, да дойдат и да се докоснат до спортния дух и емоцията на волейболната игра.

 

Всички малки момчета и момичета, които мечтаят да станат големи състезатели, могат да се присъединят към отбора, като посещават редовно тренировките всеки ден  от 14:30.

 

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 Коментари

Няма добавени коментари.

Напиши коментар

Моля влезте, за да коментирате.

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
3,929,433 уникални посещения