Меню

Random photo

На линия

· Гости на линия: 1

· Регистрирани на линия: 0

· Общо регистрирани: 317
· Най новите членове: meeting

Земята

Карта

Администратор

souhristotoprakchiev@abv.bg

Последни статии

Вход

Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.

Безопасен интернет!

ТОЛЕРАНТНОСТ

STEM

ИКТ и AE
за всяко детет

Водата в нашия свят

Говорещи снимки

Часовник

Календар

Добре дошли в официалният сайт на СУ 'Летец Христо Топракчиев'

Images: eu-flag1.gifImages: gulab.gifImages: bg-flag1.gif

Ученик с YFU

КОНКУРСИ

 

Ученик с YFUНавярно си представяте една учебна година в чужбина като безгрижна ваканция. Но да се адаптираш в нова среда е голямо лично предизвикателство.

Който направи тази важна стъпка да участва в обмен, получава уникалната възможност да преживее една нова страна, нейните хора и култура. За да могат колкото се може повече български ученици да получат тази възможност, YFU предлага и стипендии.

Вече можеш да кандидатстваш за учебната 2013/2014 година.

Кандидатствай сега!

Учениците на обмен се запознават с напълно ново ежедневие и се научават да разбират други преспективи. В приемното семейство и в училище междукултурната комуникация е част от ежедневното съжителство. За разрешаването на конфликти учениците намират начини, които се опират на уважение и разбиране за човека насреща - именно това е за нас международно разбирателство на персонално ниво.

Поради това ние се възприемаме като образователна организация и нашите програми са принос към възпитанието на младежите в дух на демокрация и мир. Също така ние не сме обвързани с определена политическа или религиозна организация.

Дългогодишният ни опит показва, че е разумно ученици на обмен да преживеят една цяла учебна година в чужбина, за да могат успешно да се интегрират в другата култура. Ето защо YFU не предлага обмен за половин година или по-кратък период.

Над 15 страни по избор

Наше дълбоко убеждение, е че за пълноценно преживяване на обменната година не е важно коя точно от над 15-те партньорски страни ще избереш или дали имаш нужните езикови познания - езикът ще научиш на място в страната-домакин. Всяка страна ти предлага възможността да обогатиш светогледа си!

Ако искаш да избегнеш отъпканите пътеки, можеш да кандидатстваш за обменна година в Индия или Естония: за първи път имаме възможност да изпращаме български ученици там.

Източник на информация: тук


 

Коментари

Няма добавени коментари.

Напиши коментар

Моля влезте, за да коментирате.

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
3,828,392 уникални посещения